Skapa en skön julfest med jultröjor

Visst är det roligt att gå på festival, men under jul och nyår brukar det inte finnas så många festivaler att gå på. Däremot kan du bjuda in till en riktigt skön julfest.

Egen julfest

Julen är en tid som är full av gemenskap, mat, kreativitet och fester. Allt från mysiga adventsfikan, julbord och glöggfester, till sprakade nyårsfester. Du kan också skapa en riktigt skön julfest med maskeradtema eller att alla inbjudna ska ha på sig riktigt juliga kläder. Det fungerar både i december, under mellandagarna och precis efter nyår. Julen är verkligen en tid att umgås så mycket som möjligt med både familjen, släkten och vännerna, men också en tid att lära känna nya människor.

Ny klassiker: julfest med jultröjor

Det är många som älskar att klä ut sig, eller i alla fall få gå på fest utifrån ett särskilt tema. Ett mycket bra tema under julen är jultröjor. Den fula jultröjan som blivit en modern klassiker med sköna renar, blinkande julgranar, tröjor som kan sjunga och verkligen ta uppmärksamhet. Idag är det väldigt inne att köpa jultröjor. Det är tråkigt att bara använda dem på julafton och under en glöggfest. Om du bjuder in till en skön julfest med temat fula jultröjor är det många som kommer njuta att få bära sin härliga jultröja som får dem att se ut som riktiga julnördar. Om du inte har en jultröja eller vill passa på att garanterat ha en ny snygg tröja till nästa år, så hittar du ett stort utbud av jultröjor hos Partykungen, som har allt från Gävlebocken med blinkande ljus till renar, tomtar, pepparkakshus och roliga texter. Du hittar både helt knasiga jultröjor, men även tröjor utan för mycket bling. Något för alla. På Partykungen kan du också köpa dekoration, snygga glas och annat du behöver till att skapa sköna fester.

Äta gott

En lyckad julfest innebär naturligtvis mycket mat och fika. Det finns många recept att välja mellan, beroende på om du vill köra helt traditionellt eller vara nyskapande. De flesta personer älskar saffransbullar, särskilt som vi bara äter lussekatter en gång per år. Samtidigt kan det vara roligt att testa vegetariska köttbullar med kanelsmak eller en pepparkakscheesecake från ett nytt recept.

Rekommenderade artiklar