Åka på festival

När du ska iväg på festival är det en hel del att tänka på för att det ska bli trevligt. Du ska planera allt från vilka kläder du ska ha på dig till mat och dryck. När det kommer till dryck är det en bra idé att beställa vin på nätet i god tid innan. När du ska beställa vin på nätet har du ett stort sortiment att välja bland och kan få det levererat hem till dörren, vilket är väldigt praktiskt. Du kan spara enormt mycket tid på det.

Ta endast med nödvändiga saker

Om du och ditt sällskap ska tälta på festivalen är det en hel del att planera. Det bästa är att ni tillsammans sätter er ner och planerar allt noggrant, lämna inte något åt slumpen. När det kommer till packning är det viktigt att bara ta med dig det nödvändigaste, speciellt om du ska sova i tält. Försöka att lämna värdesaker hemma. Mobil och plånbok måste du ta med och till dem är en väska som du kan ha nära kroppen bra.

Sova i tält

Om det är tält som gäller behövs diverse sovtillbehör. Ett liggunderlag och en sovsäck som du inte fryser i ska du ta med. När det kommer till tältet kan det vara en god idé att inte ta det nyaste och dyraste tältet. Ett billigare tält behöver du inte vara lika rädd om. Ett tips är att slå upp tältet kring människor som verkar trevliga. Planera även för vad du och ditt sällskap ska äta för mat när ni är borta.

Kläder på festival

När det kommer till kläder är det en bra idé att välja kläder som du inte är rädd om och som är bekväma. Det är även bra att ha med dig ombyte i fall det blir dåligt väder. Det kan även bli kallt på kvällen så en varm tröja eller jacka är en fördel att ta med. Regnkläder kan också vara fördelaktigt att ha om det blir dåligt väder. Det är inte sällan lerigt på festivalområdet så stövlar eller oömma skor som inte blir blöta är perfekt. Om det blir sol istället för regn är solskydd, keps eller hatt och solglasögon något som du kommer att ha användning för.

Rekommenderade artiklar